mandag 30. november 2015

Walter's

Helluuu

Her kommer en annen latterlig enkel en, men den er også så god at jeg våger å legge den i Besteavdetbeste-taggen, håper Ole Johan ikke blir fornærmet :)))

Ingredienser

  • En plate Walters mandler-sjokolade (dvs 200 g)
  • En dæsj smør
  • En dæsj fløte
  • Noen kuler vaniljeis
(Ja, denne går også på gefülen)

Fremgangsmåte
Knekk sjokoladen i biter. Smelt en dæsj smør (det vil si ganske mye mer smør enn du vanligvis bruker når du skal steke noe) i en kjele. Ha i sjokoladebitene og la dem smelte. Ha så oppi fløte til du når ønsket konsistens på sausen. Ha eventuelt i mer smør hvis du synes den virker for sunn :P Smør gjør alt bedre!!

Ha dette på isen.

Spis 
enten med en gang mens sausen er varm og deilig 

eller 

vent til sausen stivner og lager et delikat, tynt, mykt, knasende, saftig sjokoladelag oppå iskulene




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar