Deilig som kveldskos, matpakke, tapas, you name it! Pizzasnurrer er en fin måte å bruke opp rester på, her er det bare å bruke fantasien og fylle med det man måtte ha i kjøleskapet :)
Deig:
- 1 pk tørrgjær
- 300 g sammalt hvetemel
- 400 g hvetemel
- 2 ts salt
- 2 ss olivenolje
- 4 dl lunkent vann
Bland det tørre, ha i vann og olje og rør sammen. Kna deigen godt, og tilsett mer hvetemel om nødvendig. La heve på lunt sted i ca en halvtime.
Tomatsaus:
- 1 pk hakkede tomater
- 1 lite glass tomatpuré
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- pizzakrydder/oregano/basilikum
Blandes sammen.
Fyll:
- revet hvitost
- hakket paprika
- hakket rødløk
- evt kokt skinke oppskåret
Kjevle ut deigen som når du lager kanelsnurrer, ha på tomatsaus, ost og grønnsaker. Rull sammen og skjær snurrer. Legges på et bakebrett og etterheves i ca 15 minutter. Steikes på 200 grader i ca 15 minutter, avhengig av størrelsen. Avkjøles på rist. Kan fryses ned ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar