torsdag 26. november 2015

Grove pizzasnurrer


Deilig som kveldskos, matpakke, tapas, you name it! Pizzasnurrer er en fin måte å bruke opp rester på, her er det bare å bruke fantasien og fylle med det man måtte ha i kjøleskapet :)

Deig:

  • 1 pk tørrgjær
  • 300 g sammalt hvetemel
  • 400 g hvetemel
  • 2 ts salt
  • 2 ss olivenolje 
  • 4 dl lunkent vann
Bland det tørre, ha i vann og olje og rør sammen. Kna deigen godt, og tilsett mer hvetemel om nødvendig. La heve på lunt sted i ca en halvtime.

Tomatsaus:
  • 1 pk hakkede tomater
  • 1 lite glass tomatpuré
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • pizzakrydder/oregano/basilikum
Blandes sammen.

Fyll:
  • revet hvitost
  • hakket paprika
  • hakket rødløk
  • evt kokt skinke oppskåret
Kjevle ut deigen som når du lager kanelsnurrer, ha på tomatsaus, ost og grønnsaker. Rull sammen og skjær snurrer. Legges på et bakebrett og etterheves i ca 15 minutter. Steikes på 200 grader i ca 15 minutter, avhengig av størrelsen. Avkjøles på rist. Kan fryses ned ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar