lørdag 21. november 2015
Oatmeal raisin cookies
Tjukke, myke amerikanske havregrynscookies er noe av det beste jeg vet, så jeg doblet oppskriften først som sist:
230 g smør
250 g muscovadosukker (brunt sukker)
2 egg
190 g siktet hvetemel
240 g havregryn
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
240 g rosiner
Pisk smør og sukker lyst, og pisk deretter inn ett og ett egg. Sikt sammen de tørre ingrediensene og rør det sammen med smørblandingen. Vend inn rosiner, evt. nøtter. Trill ca 20 kuler og fordel på to bakeplater. Stekes på 200 grader i 12-14 minutter. NYTES med en kopp kaffe eller et glass iskaldt melk <3
Oppskriften er hentet fra en ekte amerikansk blogg: http://smittenkitchen.com/blog/2009/02/thick-chewy-oatmeal-raisin-cookies/
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar