lørdag 21. november 2015

Oatmeal raisin cookies


Tjukke, myke amerikanske havregrynscookies er noe av det beste jeg vet, så jeg doblet oppskriften først som sist:

230 g smør
250 g muscovadosukker (brunt sukker)
2 egg

190 g siktet hvetemel
240 g havregryn
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver

240 g rosiner

Pisk smør og sukker lyst, og pisk deretter inn ett og ett egg. Sikt sammen de tørre ingrediensene og rør det sammen med smørblandingen. Vend inn rosiner, evt. nøtter. Trill ca 20 kuler og fordel på to bakeplater. Stekes på 200 grader i 12-14 minutter. NYTES med en kopp kaffe eller et glass iskaldt melk <3

Oppskriften er hentet fra en ekte amerikansk blogg: http://smittenkitchen.com/blog/2009/02/thick-chewy-oatmeal-raisin-cookies/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar