lørdag 27. februar 2016

Paprika- og kikertgryte med fetaost



Deilig vegetarrett etter inspirasjon fra Trines matblogg/Tale.

  • 1 løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 glass soltørket tomat i olje
  • 2 røde paprika, i terninger
  • 1 gul paprika, i terninger
  • 2 bokser kikerter
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 150 g frisk spinat
  • Fetaost, smuldret
  • Evt grovt salt og pepper


    Ha litt av oljen fra de soltørkede tomatene i en varm panne, og stek løk og hvitløk i denne. Ha deretter i paprika, og stek videre under omrøring til denne er myk. Bland i kikerter og soltørket tomat (i ønsket mengde) og krydre med paprikapulver. Vend inn spinat, og stek videre til spinaten har falt sammen og retten er gjennomvarm. Smuldre fetaost over og server!

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar