Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 løk
- 1 boks tomatpuré
- 1 terning kjøttbuljong
- 3 fedd hvitløk
- 3 gulrøtter, revet
- 1-2 ts sukker
- Cayennepepper
- Evt andre grønnsaker hvis ønsket
Også pasta da :)
Fremgangsmåte
Hakk og stek løk
Stek kjøttdeigen i samme panne
Når kjøttdeigen er gjennomstekt, ha i 2-4 dl vann avhengig av hvor tykk saus du vil ha, smuldre buljongterningen oppi, og ha i en hel boks tomatpuré.
Riv gulrøtter og hakk hvitløk og ha også oppi sausen.
NB!! HUSK Å KOKE PASTA SAMTIDIG :))))
Smak til sausen med sukker og kajennepepper og annet valgfritt krydder.
La det så småkoke i noen minutter - jo lengre, jo bedre smak!
Serveres gjerne med nyrevet parmesan!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar