tirsdag 26. januar 2016

Alternativ Pasta med kjøttsaus :)

Dette er et alternativ til den klassiske bolognese-sausen hvor hakkede tomater er byttet ut med kjøttbuljong og ekstra tomatpure. Jeg synes denne oppskriften får en rundere, mer fyldig smak :)

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 løk
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 terning kjøttbuljong
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 gulrøtter, revet
  • 1-2 ts sukker
  • Cayennepepper
  • Evt andre grønnsaker hvis ønsket
Også pasta da :)

Fremgangsmåte

Hakk og stek løk



Stek kjøttdeigen i samme panne

Når kjøttdeigen er gjennomstekt, ha i 2-4 dl vann avhengig av hvor tykk saus du vil ha, smuldre buljongterningen oppi, og ha i en hel boks tomatpuré.

Riv gulrøtter og hakk hvitløk og ha også oppi sausen.

NB!! HUSK Å KOKE PASTA SAMTIDIG :))))


Smak til sausen med sukker og kajennepepper og annet valgfritt krydder.

La det så småkoke i noen minutter - jo lengre, jo bedre smak!

Serveres gjerne med nyrevet parmesan!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar